Radio OnderStroom

september - juni > Bib Oostende

Vanaf september pakken kleinVerhaal en de bib van Oostende uit met "Radio OnderStroom". Samen met dichter, DJ en duivel doe het al Jan Ducheyne, radiomakers Mike Dekeyser, Fré Delodder en Jens Weerbrouck gaan we op zoek naar Oostendenaars tussen 18 en 30 jaar om samen een radio uit de grond te stampen.

 

Radio OnderStroom wil een podium bieden aan jonge radiomakers, dichters, vertellers, DJ's, MC's en journalisten. Met dit zinderend collectief trekken we de stad in, op zoek naar ongehoorde verhalen om On Air te brengen.

 

Zaterdag 14 oktober om 14u organiseren we in de bib met de geïnteresseerden een eerste gezamenlijke stroomstoot en tegen eind december willen we een eerste maal uit onze studio komen met enkele zinderende podcasts. Meer info? Interesse om deel uit te maken van de OnderStroom?

 

michiel@kleinverhaal.be - 0487 92 68 09 - www.radio-onderstroom.be

03.08.2017
Radio OnderStroom first meeting !

Zaterdag 14 oktober om 14u organiseren we in de bibliotheek Kris Lambert met de geïnteresseerden een eerste gezamenlijke stroomstoot. Dichters, vertellers, radiomakers, journalisten, technici: allemaal van harte welkom!

Project pagina: Radio OnderStroom