Radio OnderStroom

september 2017- mei 2018 > Bibliotheek Kris Lambert Oostende

In september 2017 lanceerden kleinVerhaal en de bib van Oostende "Radio OnderStroom". Samen met dichter, DJ en duivel doe het al Jan Ducheyne, radiomakers Mike Dekeyser, Fré Delodder en Jens Degrens gingen we op zoek naar Oostendenaars tussen 18 en 30 jaar om samen een radio uit de grond te stampen.

 

Radio OnderStroom biedt een podium aan jonge radiomakers, dichters, vertellers, DJ's, MC's en journalisten. Met dit zinderend collectief trekken we de stad in, op zoek naar ongehoorde verhalen om On Air te brengen. De afgewerkte podcasts en alle upcoming events vind je terug via de website van Radio OnderStroom.

 

 

 

 

 

 

Laat hier je appreciatie over dit project na!

Anja Tanja, 02.02.2018
jan ducheyne , 04.10.2017

Michiel De Baets | 0487 92 68 09
michiel@kleinverhaal.be
Foto's laden...
Radio OnderStroom website
03.05.2018
Radio OnderStroom LIVE !

Voor het eerst gaat Radio OnderStroom LIVE ON AIR!


Op zaterdag 19 mei zenden we uit van 14u tot 17u.

Hiervoor zetten we een tijdelijke radiostudio op aan de voormalige muziekbalie in Bibliotheek Oostende.


Onze uitzending staat volledig in teken van 'Ostend is Music'. 3 uur lang geeft Oostends muzikaal talent het beste van zichzelf LIVE ON AIR! Tussendoor worden de muzikanten geïnterviewd door onze OnderStroom-redactiecrew.
Line up: Uncle Wellington, Gueush, Kushfx, Gilles Debruyne vs. Pablo Ponette en BUM


Op het einde van de liveshow releasen we ook de nieuwste aflevering van onze OnderStroom-podcast!
TUNE IN via www.radio-onderstroom.be of kom naar onze liveshow in de bib van Oostende!

12.01.2018
Silent Disco op 2 februari !

Op 2 februari om 20u trappen we het voorjaar af met "Stille OnderStroom"! Een uniek & gratis evenement waarbij we onze podcast aan het grote publiek presenteren in de OnderGrondse parkeergarage van de bib, we combineren dit met een perfomance & silent disco (ism Fonkel).

 

We starten met een performance olv Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad, daarna nemen onze DJ's het over voor de start van een ondergrondse "Silent Disco". Koptelefoons worden bij aanvang uitgedeeld waarmee je kan kiezen tussen 3 kanalen. Elke DJ representeert een kleur en de luisteraar kan kiezen welke DJ hij/zij wil horen door van kanaal te wisselen. Op het 3de kanaal kan je de OnderStroom-podcast in loop beluisteren.

 

Timetable:
20u: opening
20u30: Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad
22u: Dj Pablo vs. DJ Kerel
00u: Arno Ramon vs. The Brown Collectiv
Doorlopende lightshow door Deejay Coconuts !

03.08.2017
Radio OnderStroom first meeting !

Zaterdag 21 oktober om 14u organiseren we in de bibliotheek Kris Lambert met de geïnteresseerden een eerste gezamenlijke stroomstoot. Dichters, vertellers, radiomakers, journalisten, technici: allemaal van harte welkom!