TOSO Studio

maart-juni, 2017 > Atelier kleinVerhaal, CC De Grote Post

Met STUDIO TOSO organiseren we opnamesessies met muzikanten van in en rond Oostende. We nodigen individuele muzikanten of groepen en ensembles uit om opnames te maken, al dan niet aangevuld met gastmuzikanten. De TOSO STUDIO is een plek voor muzikale ontmoeting, verdieping en experiment, een werkplaats voor muzikanten die geen stek hebben of vinden in de reguliere circuits.
De muzikanten krijgen de tijd en ruimte om elkaar te leren kennen, te experimenteren en hun muziek op te nemen. STUDIO TOSO vindt plaats in cc De Grote Post en in het atelier van kleinVerhaal. Naast een professionele muzikant/coach wordt bij de studioprojecten steeds een opnametechnicus of producer begrokken die de opnames begeleidt en afwerkt (mixage en mastering). Iedere sessie wordt gefilmd en maakt deel uit van het STUDIO TOSO archief.
Als resultaat van de eerste studio sessies o.l.v. Giovanni Barcella, Bart Maris en Ilse Duyck werd een eerste cd gemaakt: "TOSO Studio Compilation Volume I maart-juni MMXVII". De cd is te verkrijgen aan 10 euro via kleinVerhaal.

Laat hier je appreciatie over dit project na!


Lieven Stemgée | 0483/2550296
lieven@kleinverhaal.be
Foto's laden...
19.09.2017
TOSO Studio compilatie cd

Met TOSO Studio werkten we olv Giovanni Barcella, Bart Maris en Ilse Duyck gedurende de periode maart-juni 2017 met een zeer diverse groep muzikanten, professionals en non-professionals.

 

Van die intensieve studiomomenten maakten we een compliatie voor een eerste cd: 'The TOSO Studio Compilation Volume I maart-juni MMXVI'.

 

Mixing by Bart Maris, Tom Wouters, Simon Decante, Giovanni Barcella en Pierre Vervloesem.

Mastering by Pierre Vervloesem. Een zotte muzikale trip, 60 minuten lang originele sounds en songs!


De cd is verkrijgbaar via kleinVerhaal aan 10 euro.