Zomerbarbazar

Op deze vierde editie van De Avonden van kleinVerhaal komt GASPAR het podium onveilig maken met maar liefst zeven muzikanten! Opzwepende Balkan beats, hitsige blazers, weemoedige violen en de betoverend mooie stem van Mira. Music is a Rhythm, Rhythm is a dancer met andere woorden stilzitten is geen optie! En meer moet het niet zijn! Voor de catering zorgen de Koerdische vrienden van Ashti ism FMDO.

 

Afspraak: vrijdag 6 juli in O.666 site op de Hendrik Baelskaai 27

Diner om 18 uur – concert 20 uur.

Inschrijven kan per mail op deavonden@kleinverhaal.be

22.06.2018
TOSO in BXL met Lucinda Ra !

De partners in crime van kunstenaarscollectief Lucinda Ra  palmen van 22 tem 24 juni de Kaaistudio's in van het Kaaitheater voor een volgende editie van hun onderzoek naar de sociale stad genaamd GRONDWERK. Ook TOSO is opnieuw van de partij. Op zaterdag 23 juni trekken we door de Brusselse straten, vertrekkende van de Kaaistudio's (OLV Van Vaakstraat 81) om 19u. Iedereen welkom !

06.06.2018
Privacybeleid kleinVerhaal

Op 25 mei 2018 gaat de GDPR (General Data Protection Regulation) van start. Deze nieuwe Europese wetgeving wil de dataprivacy van iedereen beter beschermen.

 

Ook voor kleinVerhaal is de beveiliging van jouw gegevens belangrijk. Als je recent of vroeger deelnam aan projecten van kleinVerhaal of ingeschreven bent op onze nieuwsbrief dan worden bepaalde gegevens (= persoonsgegevens) van u verzameld en verwerkt. Op die manier kan kunnen wij u informeren over projecten, ateliers, presentaties, persmomenten of premières.

 

We willen dit in de toekomst graag blijven doen. Indien je niet meer wenst gecontacteerd te worden omtrent onze werking kan je uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief of via een mailtje naar info@kleinverhaal.be. Het privacybeleid van kleinVerhaal vindt u terug via deze link.

09.05.2018
TOSO BIG JAM !

Op 10 juni organiseert kleinVerhaal de tweede editie van de TOSO BIG JAM. Alle muzikanten welkom om mee te komen zingen of spelen op de fantastische kiosk in het Oostendse Leopoldpark! Amateur of pro, jong of oud, iedereen kan terecht op onze BIG JAM.

 

Muzikanten Bart Maris (trompet), Giovanni Barcella (drums en percussie) en Ilse Duyck (zang) leiden de jam in goede banen en zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. Blaas het stof van je trompet en schrap de keel. De BIG JAM is on !

 

De Melody Makers trappen de namiddag in gang en vzw Beeldstorm zorgt voor een heerlijke BBQ en de frisse drank. Welkom iedereen!