KLEIN VERHAAL

De Reus In De Mens

De Reus in de Mens gaat op zoek naar de reus in ons binnenste.
Naar de kracht die elk van ons vooruitstuwt in het leven.
Uit onze zoektocht, verhalen en verbeelding verwekken we samen een nieuwe reus.
Met liefde groeit de reus.
Tot hij klaar is om geboren te worden.
Gedragen te worden.
En kennis te maken met jou.

 

Elke mens heeft ergens binnenin een kracht die hem kan helpen. In ons werk bieden we vaak een deel van de mensen een nieuw perspectief waardoor hun leven op verschillende vlakken (emotioneel, sociaal, lichamelijk) een positieve wending krijgt. - Stefan Perceval -

 

Tijdens wekelijkse ateliermomenten in O.666 voert Stefan Perceval, artistiek leider van HETGEVOLG, en Marit Stocker samen met deelnemers van Arktos en kleinVerhaal onderzoek naar de reus in de mens. Wat betekent een reus voor hen, wie is de reus in de mens en wie zijn de mensen die de reus dragen? Vanuit deze vragen groeit de identiteit van twee nieuwe reuzen en ontwerpen ze een beeld, een gestalte. Gelijktijdig leidt Perceval ook een 'reuzentraject' in Brussel met deelnemers van vzw Zonnelied. Scenograaf Kamiel Fabry (reus Oostende: Atelier De Vonk) en scenograaf Giovani Vanhoenacke (reus Brussel: GIO) exploreerden met de deelnemers hoe zij samen ‘hun reus’ konden uitvergroten en tot leven wekken.

 

25 JULI / DE REUZEN TROUWEN 17u Leopoldpark

28 JULI / VOORSTELLING DE REUS IN DE MENS

info en tickets hier 

 

De Reus in de Mens is een project van Theater Aan Zee, Het Gevolg, Zonnelied vzw, Theater Tartaar, O.666, Atelier De Vonk en kleinVerhaal met de steun van de Vlaamse Overheid, Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de stad Oostende.

Foto's laden...
MEER INFO

Michiel De Baets | +32 487 92 68 09
michiel@kleinverhaal.be