KLEIN VERHAAL

Ensoriades

Muzikale promenades bij Ensor

Onze studio staat op stelten! Muzikanten van de kleinVerhaal achterban hokken er samen met de muzikanten van het gerenommeerde HERMESEnsemble. Een impressionante mezzo-sopraan in duet met een straatwaardige rapper, een lofi gitarist die zich samen met een vibrafonist op drones stort, een elektronische muziekproducer die samenspant met een basklarinettist. De groep vindt inspratie in de meesterwerken van James Ensor voor het componeren van nieuwe, spannende muziek. Onverwachts, een gedurfde mix van hedendaagse en klassieke invloeden, Ensoriaans.

 

De composities, variërend van songs tot soundscapes, worden uitgebracht op ons Drift Records label en zullen via uw smartphone te horen zijn bij de Ensor expo in Mu.ZEE deze winter. U zal de muziek ook live kunnen meemaken tijdens enkele nocturnes. Houd deze website en socials in de gaten voor de data!

 

Dit project maakt deel uit van Ensor 2024, het veelzijdige stadsfestival met tal van expo’s en spraakmakende evenementen ter ere van het 75-jarig overlijden van kunstenaar James Ensor

MEER INFO
Mail naar info@kleinverhaal.be