KLEIN VERHAAL

Take Good Care Of My Baby

2016 - 2017

De Nieuwe Stad is een bijzondere wijk in Oostende. Een eiland in de stad met hoogbouw, een doolhof van sociale woningen, voetbalpleintjes en smalle achterafsteegjes. Kwetsbaarheid wordt er gecompenseerd met een stevige dosis authenticiteit, humor en solidariteit.

 

Regisseur Nicolas Daenens en schrijfster An De Gruyter doken samen met kleinVerhaal en Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen onder in De Nieuwe Stad om er met de bewoners een kortfilm te maken die de eigenheid en kracht van hun wijk zichtbaar maakt voor de 'buitenwereld'.

 

"Take good care of my baby" is een verhaal op het lijf van de buurt geschreven: het relaas van een alleenstaande moeder, Eva, die haar leven op rails tracht te krijgen en daarbij de hulp krijgt van de wijk. Een warm verhaal zonder franjes, soms fragiel en pijnlijk, maar steeds hoopvol.

 

Duur: 30' / Productie: kleinverhaal & Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen / Regie: Nicolas Daenens / Scenario: Nicolas Daenens & An De Gruyter / DOP: Johan Stoefs / Montage: Joris Brouwers / Geluid: Hannes Leemans / Sounddesign: Matthias Hillegeer / Muziek: Hannes De Maeyer / Decor: Helen Vermote / Kostuum: Jacinta Agten / Met de steun van: Caviar, de stad Oostende, de provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse Overheid, Taks Shelter, Streekfonds West-Vlaanderen, De Gelukkige Haard, De Oostendse Haard en de Koning Boudewijnstichting

 

Foto's laden...
MEER INFO

Michiel De Baets | 0487 92 68 09
michiel@kleinverhaal.be


Take Good Care Of My Baby website