KLEIN VERHAAL

De kinderen van de reus

2022

Elke mens heeft ergens binnenin een kracht die hem kan helpen. In ons werk bieden we vaak een deel van de mensen een nieuw perspectief waardoor hun leven op verschillende vlakken (emotioneel, sociaal, lichamelijk) een positieve wending krijgt. - Stefan Perceval -

 

Onder impuls van TAZ (Theater Aan Zee) curator (editie 2021) Caroline Pauwels ontstond vorig jaar "De Reus In De Mens". Een verhaal over de kracht die schuilt in elk van ons en waarbij de spelers de oogkleppen afzetten en de harten en hoofden open. Een verhaal met woorden die tot in de diepste vezel doordringen, over veerkracht en daarvoor voor de eerste keer applaus krijgen.

 

De reuzen van vorig jaar zijn nu de gidsen voor de nieuwe deelnemers. Zo ontstaan "De Kinderen Van De Reus". Een verhaal waar het thema van TAZ 22 centraal staat en het rotsvaste geloof dat elke mens ergens binnenin een kracht heeft die hem kan helpen zijn plaats in de samenleving in te nemen.

 

"De Kinderen Van De Reus" vertrekt vanuit de leefwereld en de ervaringen van de deelnemers. Universele themas's helpen daarbij: ontmoeting, liefde, vriendschap, dromen, moeder... De rode draad blijft: uitgaan van de menselijke kracht, niet vanuit de beperking. Tijdens wekelijkse ateliers in kleinVerhaall dagen theatermakers Stefan Perceval en Marit Stocker de spelers telkens opnieuw uit om hun comfortzone te overstijgen.


"De Kinderen Van De Reus" is een project van TAZ (Theater Aan Zee), kleinVerhaal en HET GEVOLG.

 

 

 

 

Foto's laden...
MEER INFO
Mail naar info@kleinverhaal.be